„Musíme s tou variantou počítat, protože v předběžných výsledcích byla v první desítce,“ řekl Blesku šéf pořádající agentury Musica Bohemica Jaroslav Těšínský (64).

„Podrobnosti k tomu, jestli jsme někoho z rodiny pozvali, či nikoliv, sdělovat nebudu! Na všem stále pracujeme, stejně tak na podobě pocty Ivetě Bartošové, kterou na Slavíka chystáme. Byla to svého času skvělá zpěvačka, velká hvězda, a proto na ni vzpomeneme,“ dodal Těšínský.

Podle informací Blesku už nicméně lidé, kteří Slavíka připravují, kontaktovali rodinu Ivety, především syna Artura (18).

„Rádi by pro případ, že získá jednu z cen nebo jen kvůli poctě, která se na jevišti Státní opery odehraje, tam někoho z jejích blízkých měli,“ řekl nám zdroj z televize Nova, která bude Slavíka 29. listopadu živě přenášet.

Jarek Šimek: Iveta doufala, že Slavíka opět získá

V úspěch Bartošové v letošním Slavíku doufá zpěvák a producent Jarek Šimek (40). S ním zpěvačka natočila své poslední album Iveta naposledy.

„Mrazí mě z toho, že skutečně je šance, že by Ivetka mohla získat Slavíka. Právě to ji drželo nad vodou, když se vracela zpět na výsluní a nahrávali jsme u mě. Držela mě za ruce a slibovala, že ho spolu vyhrajeme,“ řekl Nedělnímu Blesku necelý týden před finále každoroční ankety Šimek.

Kdy Iveta dostala Slavíka

1986, 1990, 1991 ➥ Zlatý slavík

1999 a 2000 ➥ Stříbrný slavík

2001, 2002 a 2003 ➥ Bronzový slavík

2008 ➥ Skokan roku

Video
Video se připravuje ...

Poslední píseň Bartošové před smrtí: Zpívala o sebevraždě! Matt Pardus, Blesk.cz

Fotogalerie
13 fotografií