Krátkovlasá blondýnka Lenka Nováková (22) se snaží prosadit, kde se dá. Své štěstí zkusila i v erotickém průmyslu, když se přihlásila na casting na natáčení porna. Před fotoaparátem se svlékla zcela donaha, takže na její intimní partie se může podívat kdokoliv.

Tu samou blondýnku si jako komparzistku najala také TV Nova do seriálu Ulice, kde se má objevit v baru ve chvíli, kdy je v záběru Ondřej Pavelka. Pochopitelně se pochlubila svým přátelům. „Tak dneska asi budu konečně v Ulici,“ napsala na sociální síť a hned poté, co se scéna objevila na televizních obrazovkách, upřesnila, kde byla. „Mých pár vteřin slávy. Jak se Olda s Petrou domlouvali, že půjdou po squashi do Coolny, u toho jsem byla,“ svěřila se Nováková.

Lenka se stala další dívkou z erotické branže, která si v seriálu během krátké doby zahrála. Herečka Diana Korbelová alias drsná rockerka Marie, která randí s mladíkem Borisem, sice přes den vydělává peníze před televizními kamerami, ale večer pracuje jako prostitutka Ester, která si zve klienty do 2162778:gallery:true:true

V tomto momentě se pornoherečka Lenka objevila v seriálu Ulice.
Autor: archiv TV Nova
privátu na pražských Vinohradech.

Video
Video se připravuje ...

Herečka seriálu Ulice se živí jako prostitutka! A odsoudili Paroubka! redakce Blesk TV

Fotogalerie
5 fotografií