Nedávno si Pohlreich do svého primáckého pořadu Teď vaří šéf vzal tričko s přeškrtnutou hruškou na zádech. Nyní ještě přitvrdil.

Televizní klaun

„Co si myslíte o Láďovi Hruškovi a máte jeho kuchařku?“ zeptal se na šéfkuchařově přednášce na střední gastronomické škole jeden z přítomných studentů. Burácivý smích posluchačů, který následoval, rozčísla Pohlreichovabezskrupulózní odpověď: „To pro mě není žádný kuchař, je to televizní klaun. Gastronomickej analfabet... nebo debil.“ A následovala další salva smíchu.

Halina, či medvěd?

Pohlreich je tváří Primy, takže nemůže přijít na jméno hlavně televizním kuchtíkům z konkurenční Novy. „Po Jirkovi Babicovi tam v současné době účinkují jak paní Pawlowská, tak pan Hruška. Vzhledem k mému cynismu si myslím, že tam je prostor, kdo další tam může ještě vařit. Ještě tam nebyl žádný transsexuál nebo třeba kuchař s jednou rukou. Nebo medvěd,“ říká Pohlreich na videu.

Pohlreich o Hruškovi:

Video
Video se připravuje ...

Pohlreich vyučuje: Hruška je debil, na Nově chybí už jen transsexuál! abl

Bezbranný kuchtík

Osočovaný amatérský kuchtík, kterého národ doslova miluje pro levné recepty, si je vědom, že kuchařem není. „Nikdy jsem to neřekl, jsem experimentátor,“ krčí neustále rameny Láďa s tím, že Pohlreichovi ani jiným do zelí určitě lézt nechce.

Fotogalerie
8 fotografií