Vzhledem k tomu, že se ještě nerozvedl se svou manželkou Gábinou, s níž má dva syny Adama (13) a Davida (9) a dceru Doru (16), svatba s přítelkyní Petrou je zatím v nedohlednu. Jejich vztah ale přeci jen pokročil o kus dál.

Před čtyřmi měsíci se mi narodil syn Samuel. Mám z minulého vztahu další tři děti, ale v pohodě zvládnu uživit všechny čtyři potomky. S dětmi se vídám dvakrát až třikrát týdně a každý víkend, ale samozřejmě bych je chtěl vídat častěji,“ svěřil se Blesk.cz Tomáš Krejčíř.

Aby je také neuživil, když společně s Petrou vlastní hned několik očních a kosmetických klinik. „Už osm let mám firmu, která už má asi padesát zaměstnanců. Vlastníme oční ordinace, optiky a oči také operujeme. K tomu děláme i dentální hygienu,“ přiznal bývalý herec s tím, že do světa showbyznysu se rozhodně vrátit nehodlá.

Křejčíř ve svých osmnácti letech propadl víře misionářů z Církve Ježíše Krista Svatých posledních dnů, kterým se říká mormoni. Do sekty vstoupil společně s manželkou a vydrželi v ní dvacet let. Teprve před čtyřmi roky se Tomáš rozhodl s

Tomáš Krejčíř se chlubil Hance Kynychové svým čtyřměsíčním synem Samuelem na fotografii.
Autor: herminapress.cz
celou rodinou z církve vystoupit. Následně odešel i od rodiny.

 

Fotogalerie
8 fotografií