Premiéra Generálky v Divadle Na Jezerce, ve které Jiřina Bohdalová i po téměř 30 letech znovu excelovala, se dočkala několikaminutového a hlasitého potlesku ve stoje. Bohdalové tleskalo několik hereckých kolegů, včetně Karla Šípa, Valerie Zawadské, Karla Štědrého, Jiřího Stracha nebo Báry Hrzánové. Mezi nimi nechyběli ani vnuci Bohdalové Marek a Vojtěch Stašovi.

Po představení se ale rozzářená Bohdalová nejvíc těšila na svého ctitele Lubomíra Focka, se kterým se už delší dobu objevuje ve společnosti. Dosud ale oficiálně nepřiznala, že je její partner. Ten na ní čekal na večírku s láhví velmi drahého koňaku, který má Bohdalová ráda.

Kromě koňaku od něj Jiřina dostala hned několik polibků. Herečka se se zámožným podnikatelem skvěle bavila, hlasitě se oba smáli a házeli na sebe zamilované pohledy. Focko se na ni culil jako sluníčko. Po chvilce si k dvojici přisedl ředitel ČEZ Daniel Beneš, se kterým pár slavil až dlouho do noci.

Video
Video se připravuje ...

Generálka Bohdalová: Je to vichřice, občas to křísne, ale stojí to za to! Mirka Dvořáková, Lukáš Červený, Jaroslav Bouda

Fotogalerie
24 fotografií