Z původních 170 kilogramů, kterými se Pavel Vohnout „pyšnil“ ještě před dvěma lety, se dostal na obdivuhodných 95 kg. „Byl jsem hodně pod kontrolou jedné své známé, ale odstěhovala se mi do Ameriky. Ale dostal jsem od ní rady. Musím hodně doplňovat minerály,“ svěřil se Blesk.cz Kyklop, který má za sebou operaci, během níž mu byl odstraněn přebytečný tuk.

Tím však neměl Kyklop vyhráno. „Před čtyřmi týdny jsem nastoupil na kliniku. Vzali mi tzv. kyklopa, půlku břicha, visací kůži, která tam byla po zhubnutí 75 kilo. Odřízli dva 2,5kilové bůčky. Nebolí to. Bolest je minimální,

Pavel Vohnout alias Kyklop zhubl neuvěřitelných 75 kg.
Autor: Machan, Pátek, Hykl, Kundrát
Kyklop se „pyšnil“ 170 kg živé váhy.
Autor: Roman Souček
Chovanec měl obrovský pupek a vážil 180 kg.
Autor: Blesk - Zbyněk Schnapka
Jiří Hromada 31. října 2011 - 180 kilogramů
Autor: Jiří Hadač
stojí to za to
,“ dodal zpěvák, který dokonce odmítl prášky proti bolesti.

Jen co mu splaskne otok na břiše po plastice, opět se vrhne do práce. Připravuje totiž novou desku s názvem Kyklop a její další pokračování Kyklop Diskobolos, na kterou se chce nechat nafotit nahý.

Stejný hubnoucí proces prodělal nynější ministr vnitra Milan Chovanec. Tomu se také podařilo zhubnout 75 kilogramů. Na rozdíl od Kyklopa měl během plastické operace břicha velmi vážné komplikace. Po operaci začal krvácet do břicha a zkolaboval. Chovanec vážil původně 180 kg, nyní si hlídá váhu 105 kg.

Na prvním místě ve shazování kil však stále zůstává prezident Herecké asociace Jiří Hromada. Ten si po revoluci začal dopřávat tolik dobrot, až se dostal na váhu 185 kilogramů. Před třemi lety se rozhodl se svou vizáží něco dělat a začal hubnout. Ručička na váze letos v březnu ukázala o 90 kg méně. A hodlal ještě dalších pět kilo zhubnout. Pánové, klobouk dolů před vámi.

Fotogalerie
9 fotografií