Na podzim, kdy na spoustu lidí doléhá splín, herečka jen září. Po boku pohledného vysokého muže ji potkali fotoreportéři Blesku v centru Prahy. Podle našich informací by se měl jmenovat Jakub.

Dvojice se držela za ruce, což kamarádi obvykle nedělají, a pak společně zamířila na pozdní večeři do bistra, kde dělají pizzu za 79 Kč. Během čekání na jídlo Vanda muže něžně políbila. Společně se pak odebrali do domu, kde Hybnerová bydlí.

Vandu opustil manžel Saša Rašilov na začátku letošního roku. Krátce nato byl přistižen s milenkou Věrou Miťkovou (33). „Zestárnout vedle svého muže považuju za vyhraný boj. Nechci být sama,“ nechala se v minulosti slyšet Hybnerová.

Vedle Saši už nejspíš nezestárne, ale sama už zřejmě není. „Já žádného nového partnera nemám, dokonce nejsem ještě ani rozvedená!“ štěkla včera podrážděně Hybnerová a víc už fotky nechtěla komentovat.

Saša Rašilov opustil Vandu ze dne na den

Chtěl ukončit trápení jak své manželky, tak i svoje. Saša Rašilov se jednoho dne sbalil a nadobro se odstěhoval od Vandy a dcer Josefíny (20) a Toničky (16).

„Odešel jsem po několika pokusech vrátit vše tam, kde jsme byli šťastní. Z mé strany to bylo vlastně z nějakého osobního zoufalství a vza

V pizzerii, kam zašli, se Vanda dotýkala pohledného fešáka...
Autor: Martin Hykl
Nakonec spolu dvojice vešla do domu, kde Vanda bydlí.
Autor: Martin Hykl
Manžel Vandy Saša Rašilov se současnou partnerkou Věrou Miťkovou.
Autor: Martin Hykl
l jsem na sebe tu vinu,“
svěřil se Blesku herec, proč se s Vandou rozvádí.

Fotogalerie
8 fotografií