Jelikož je kosmetika značky Dermacol mezi českými ženami velmi oblíbená, byla otvíračka nové prodejny v centru Prahy obrovskou událostí i pro naše celebrity. Z velkého výběru, který čítá 199 druhů očních stínů, 219 barevných laků na nehty, 58 položek v segmentu make-upů nebo 49 barviček na rty, byla nadšena nejen herečka Zdeňka Žádníková, biatlonistka Gábina Soukalová, ale především hrdá tvář této značky, moderátorka Iva Kubelková.

„Na Dermacolu si nejvíc vážím toho, že je to česká značka, která jde s dobou a má stále úspěch. Aby se přizpůsobila trendům, neustále se vyvíjí a vymýšlí nové věci. Nabízí skvělou dekorativní i pleťovou kosmetiku, která se mi osvědčila a ráda ji používám. No, a právě proto jsem opět tváří,“ pěla ódy na tuto kosmetickou značku Iva.

Všechny tři krásné dámy, které pečlivě očichaly všechny krémíčky, sprchové gely a ostatní voňavé produkty, si pochvalovaly, jak je úžasné udělat si jednou za čas „zážitkový den“, při kterém si nejen nakoupí kvalitní českou kosmetiku, ale navíc se přímo v obchodě mohou nechat od profesionálních vizážistek nalíčit nebo si popřípadě nechat poradit při výběru dekorativní kosmetiky.

Domů ke svým blízkým se pak vracely s úsměvem na rtech, dokonalým make-upem a plnou taškou zkrášlujících přípravků!