Kuchařské umění Darji Zaychenko přijde na řadu v pátečním dílu. Darja je mladá krasobruslařka, studentka střední školy, která je momentálně u svých rodičů v Karlových Varech, kde se zotavuje po pádu na ledě. Zda se po trojitém skoku křápla do hlavy, není známo, její nekontrolovatelné výbuchy smíchu by tomu však odpovídaly.

Darja má coby dezert připravit brokátová vejce. Jelikož neví, jak na to, podívá se na internet a čte ingredience. Když má přidat osminu lžičky soli, zhroutí se poprvé. „Matika mi moc nejde,“ uchichtne se. „Žloutky s devíti lžičkami cukru,“ pokračuje ve čtení, ale dál se nedostane, protože dostane záchvat. Řehtá se jako smyslů zbavená, a když dojde na alobalovou formu, padá mlaskavým smíchem pod stůl. Zřejmě nemůže uvěřit, co to má vařit. Do toho asi tisíckrát řekne slovo vole, že by se ani prezident Zeman nemusel stydět.

Když už to vypadá, že se zklidní a jde konečně do kuchyně zkontrolovat obsah ledničky a spižírny, sekne sebou o zem a dál se jen nepochopitelně směje. Z míry to očividně vyvedlo také štáb pořadu. Nejdřív ji nechápavě sleduje, nakonec ho její smích také nakazí.

Darja v největším zoufalství volá své sestře Nastě a prosí ji o radu, kolik je osmina čajové lžičky soli. Do telefonu hýká a bublá, že chudák sestra neví, jestli jí nevolá odněkud z Bohnic. Pak jí poradí a Darja to nakonec slavnostně odměří. „Kluci, hlavně tam tohle nedávejte,“ končí krasobruslařka svůj výstup. Tak určitě...

Video
Video se připravuje ...

Záchvat bláznivé soutěžící v Prostřenu: Byla na drogách? FTV Prima