Chodí spolu nakupovat, radí si v módě, shodnou se v životním stylu a hlavně mají stejné názory na rodinu a výchovu pětiměsíční Lindy, která z Michalovy maminky udělala babičku. Až se tomu při pohledu na dokonale upravenou podnikatelku nechce věřit.

Dokonce i Michalův dárek za porod, luxusní náušnice z  perel, doporučila synovi právě ona. „O perlách jsem předtím neuvažovala, ale teď jsem z nich nadšená, nosím je pořád,“ řekla Blesk.cz usměvavá Lucie.

Když je fotograf zastihl při společné schůzce v kavárně, vypadaly ženy Hrdličkova srdce jako nejlepší kamarádky. „S Ivanou si rozumíme opravdu hodně a ve všech směrech. Obě rády budujeme takové to teplo domova, rodinné zázemí. Zkrátka se na život díváme stejně, což je skvělé,“ prozradila pro Revue.idnes Lucie Borhyová. A shodně si notuje i Hrdličkova matka Ivana, která partnerům už občas Lindu i pohlídá, aby si mohli někam společně vyrazit.

Už teď je jasné, že s plánováním veselky, kterou Lucie s Michalem kvůli těhotenství a narození dcery odložili na neurčito, bude Lucce pomáhat právě Ivana. „Mohu říci, že lepší budoucí tchyni jsem si nemohla přát,“ směje se Lucie.

Fotogalerie
9 fotografií