„S tátou spolu máme dobrej vztah, normální jako otec a syn,“ tvrdí František Nedvěd mladší a při těchto slovech jen stěží zadržuje slzy. „Nevzal jsem si prášek, nejsem na to připravený,“ říká na kameru při natáčení reportáže pro pořad Barrandovská Sedmička.

Vztah otce a syna Nedvědových zřejmě není tak idylický, jak by si mladší z nich přál. František jde v otcových šlépějích, touží po společném koncertování. Slavný písničkář ale upřednostňuje mladšího syna Vojtu (37). „Hraní s tátou je můj sen, splnil se mi před čtrnácti dny, kdy jsme spolu hráli,“ říká se smutkem v hlase. A není se mu co divit, jeho mladší bratr Vojta s tátou koncertuje pravidelně. „Franta dělá jinou muziku, dělá s elektronikou, předělává i Honzovy písničky,“ hájí se slavný otec.

Video
Video se připravuje ...

Deprese syna Františka Nedvěda: Kvůli tátovi se rozplakal před kamerou! TV Barrandov

Problém ale zřejmě tkví ve Františkových depresích. „Já si pořád myslím, že je to v jeho myšlení, ať se na mě zlobí nebo ne. Tam jsou momenty, kdy třeba vyhraje 200 tisíc v loterii a najednou je z něj úplně jiný člověk. Pak ty peníze odejdou a on začne upadat do té své nostalgie,“ netají se v reportáži TV Barrandov otec František s tím, že nechce synovy stavy zveličovat. „Žena tvrdí, že to je nějaká velká nemoc, já si myslím, že je to možná nějaká nemoc, ale že se s tím dá něco dělat, ale musí se začít uvnitř, věřit si,“ myslí si Nedvěd starší.