Už více než šest měsíců je nezodpovězenou otázkou, proč zpěvačka ukončila život pod koly jedoucího vlaku.

Dopis, který zanechala na rozloučenou, mnohé vysvětluje. „Vypadá to na bilanční sebevraždu, což potvrzují slova TOHLE UŽ SE NEDÁ ZVLÁDNOUT nebo UŽ DLOUHO NEMŮŽU,“ okomentoval pro Blesk psycholog Jeroným Klimeš.

„Nevím, co si představovala pod slovem zvládnout, ale asi ne normální život abstinujícího alkoholika. Nejspíš měla na mysli návrat do dvorany slávy. To samozřejmě už reálné dlouho nebylo,“ dodává Klimeš.

Deník Blesk předložil originál dopisu, který má k dispozici, avšak ze zákonných důvodů nemůže přetisknout, také odbornici na rozbor psaného písma Zuzaně Dobiášové.

Video
Video se připravuje ...

Co vyčetla grafoložka z dopisu na rozloučenou Ivety Bartošové? Jan Jedlička, David Turek

„V dopise lze rozeznat, že člověk, který ho psal, nebyl v dobrém psychickém rozpoložení a něco ho trápilo. Mohu potvrdit, že ho s velkou pravděpodobností psala sama zpěvačka. Soudím tak podle jejích dřívějších rukopisů,“ potvrdila grafoložka pravost.

Podle čeho potvrdila grafoložka pravost?

„Paní Bartošová měla mnoho znaků v písmu, podle kterých lze rozeznat, jestli text psala ona, či nikoliv. Nemohu je všechny prozrazovat, ale hodně výrazné je například zmenšené písmeno O. Zfalšovat takový dopis je velmi složité a rozeznatelné.“ Zuzana Dobiášová

Fotogalerie
5 fotografií