„Kdybych měla bratra, chtěla bych, aby byl jako ty,“ řekla Standovi na jevišti pražského Divadla Hybernia Hanka.

„Nikdy ses nehádal, nikoho neprudil a pořád jsi byl dobře naladěný,“ ocenila kolegu Zagorová, která má pouze o dva roky starší sestru Evelyn. Standu obdarovala svým milovaným šampíčkem a vlepila mu pusu, až to mlasklo.

Dojatý Hložek nebyl v tu chvíli schopen slov, zato Karel Vágner (72) to své celoživotní zpěvačce okamžitě vpálil: „Takže Margita a já jsme tě prudili?“ dobíral si ji žertem.

Když slaví Hložek, každý hned hledá poblíž Kotvalda. Hit Holky z naší školky je zřejmě spojil už navždy. V Hybernii ale zazněl jeho hlas jen ze záznamu. „Nemám rád narozeninové koncerty a nevystupuju na nich. Byl jsem na výletě v Amsterodamu,“ řekl Blesku Petr, který byl přitom jako host avizován na plakátech. Navíc se kuloáry neslo, že spolu měli kluci před časem nějaké rozbroje kvůli společnému kšeftu.

Vágner: Vyměnil basu za dudy!

Asi největší aplaus hned po oslavenci sklidil muzikant Karel Vágner. Poté, co se předvedl se Zagorovou jako mistr basů, přišel na jeviště ve skotském dudáckém kroji i s nástrojem. Doprovodil syna Josefa (24) při jeho nové písničce Rozpustilá holka. Pepa pak pro ten večer nahradil Hložkovi Kotvalda a zazpíval s ním například Holky z naší školky, které složil jeho otec. 

Video
Video se připravuje ...

Narozeniny Standy Hložka Hana Höschlová, Tomáš Sovinský

Fotogalerie
8 fotografií