Jelikož si Vojta Dyk „nabrnkl“ herečku Táňu Vilhelmovou, která má kromě jejich společného syna Aloise (17 měsíců) ještě další dva syny z prvního manželství, zpěvák ví, že se musí pořádně otáčet. Proto Dyk neotálí a myslí na zadní vrátka. Kromě zpěvu a herectví se nyní vrhl do podnikání. Podle týdeníku Sedmička Dyk vlastní třiadvacet pozemků o celkové rozloze 54 529 m v obci zvané Ptákova Lhota na Prachaticku, která podle Wikipedie nemá žádného trvale tam žijícího obyvatele.

Podle živnostenského rejstříku dostal Dyk úřední povolení poskytovat služby v oblasti zemědělství, zahradnictví, lesnictví atd., což značí jen jedno. Jelikož je zpěvák více než rok vlastníkem firmy s názvem Ptákova Lhota resort s.r.o., lze předpokládat, že si chce Dyk postavit luxusní výdělečné sídlo uprostřed lesů.

Ačkoli to umí na mejdanech pořádně roztáčet, on ani jeho partnerka Vilhelmová nejsou zastánci rušné společnosti. Raději si zalezou do pohodlí domova, daleko od civilizace a užívají si klidného prostředí v soukromí. Nelze se tedy Dykovým plánům divit. Vidí se jako boháč, kterému se posypou peníze do kapes, aniž by musel být na očích veřejnosti.

Fotogalerie
6 fotografií