Kornová se sice o návrat na výsluní v seriálu Stopy života, ale marně. Po vyhazovu z práce opět propadla alkoholu, skončila v léčebně a dvě z jejích tří dětí ji zavrhly!

Chlast jí zničil život i vztahy v rodině! „Sháněla jsem telefonní čísla na děti a nakonec sehnala na všechny tři. Ale přijela jen ta jedna dcera. Tamti dva s ní nechtěli mít nic společného. Jenom ta jedna je s ní v kontaktu,“ prozradila před časem Blesk.cz žena, která sestru Jiřího Korna znala z berounského penzionu.

Právě v něm skončila Yvetta v březnu 2013 po natáčení seriálu. A tady v něm opět propadla závislosti na alkoholu. „Ano, bydlela u nás a loni na jaře začala zase hrozně pít a skončila znovu na protialkoholické léčbě,“ řekla žena, které se herečka poté přestala ozývat.

Děti byly přitom tím jediným, co Yvettu drželo nad vodou. „Ty děti mi tenkrát vlastně zachránily život. Protože kdybych je neměla, tak bych třeba už dneska ani nebyla, protože bych se zničila,“ řekla Kornová v pořadu ČT 13. komnata.

O Terezu (33), Kateřinu (31) a Jana (26) už přitom jednou přišla. Sociální služba jí je odebrala, protože brala drogy. „Prostě mi je vzali, protože jsem se nezachovala správně jako matka a vzala jsem si drogu. Honzíkovi byl rok a půl, Terezce bylo asi 5 a Kačence 4. Dostala jsem je zpátky za dva roky,“ prozradila někdejší herecká hvězda. Ta se naposledy objevila ve filmu 8 hlav šílenství v roce 2017.

Fotogalerie
13 fotografií