Batulková se nikdy do osobního života svého syna Jakuba nepletla a vždy tolerovala všechny jeho dívky. Když se oženil s Agátou, byl to pro všechny šok, ale pro jeho matku to zas takové terno nebylo.

"Znají se od dětství a dlouho okolo sebe kroužili, až se vzali. Myslím si, že jsou si souzeni a Agáta je pro Kubu nejlepší holka, co mohl potkat. Jsem přesvědčená, že jim to vydrží," svěřila se Blesk.cz herečka, která se stala nejenom tchyní, ale i babičkou.

Video
Video se připravuje ...

Dana Batulková promluvila o Agátě! Je to tchyně na zabití? Markéta Reinischová, Jan Jedlička, Luděk Mazák

"Kryšpín je skvělý kluk a jsem ráda, když mi ho dají na hlídání. Škoda, že to není častěji, ale vzhledem k tomu, že jsme čtyři babičky (Batulková, Žilková a jejich matky), tak se musíme střídat. Mě i Veroniku trochu naštvalo, že, když jsme se ho ptaly, kterou má raději, tak řekl mojí maminku, které říká babička králíčková," říká Batulková, která se společně s hereckými kolegyněmi sešla v shopu s luxusní přírodní kosmetikou.

"Samozřejmě velmi ráda používám různé druhy krémů a zatím si s nimi vystačím i na obličeji. Nemám nic proti botoxu, ale ještě jsem ho nikdy nevyzkoušela," tvrdí herečka, která hraje v seriálu Ordinace v růžové zahradě a v Divadle Rokoko bude mít za dva týdny premiéru hry Veterán.

 

Fotogalerie
11 fotografií