Ve čtyřiceti letech a po dvou dětech vypadá herečka skvěle. Velký vliv na to má nejenom o 12 let mladší partner Michal Topol, ale i pravidelné návštěvy na estetické klinice.

„Samozřejmě mám doma spoustu omlazovacích krémů a používám je, ale na dobře vypadající obličej pomáhá jediné - spánek a návštěvy na estetické klinice,“ přiznala Blesk.cz hvězda seriálu Svatby v Benátkách. „Jednou za tři čtvrtě roku chodím na botulotoxinové injekce a teď jsem si nechala čelo vypnout nitěmi, které se po čase vstřebají. Je to šetrnější než botox, a dokonce mohu hýbat čelem,“ dodala se smíchem Alice, která nechyběla na akci s luxusní přírodní kosmetikou. 

Video
Video se připravuje ...

Bendová si nechala obličej vytáhnout nitěmi! Dopadne jako Bridget Jones? Markéta Reinischová, Jan Jedlička, Luděk Mazák

Ale nemá trochu strach, aby za pár let nedopadla jako hollywoodská star Renée Zellweger, která se nedávno objevila na veřejnosti a byla k nepoznání? „Tak z toho fakt strach nemám. Všeho s mírou a co nejšetrnějšími metodami. Jako herečka si nemohu dovolit, abych přišla o mimiku nebo změnila tvář,“ tvrdí Bendová. Alice je už oficiálně rozvedená s manželem Václavem a překvapivě by se svatbě s Michalem, s nímž žije už dva roky, nebránila. „I když to mým cílem není a o ruku jsem zatím požádána nebyla, tak proč ne.“

Fotogalerie
11 fotografií