Sexy těla a sexy prádlo, prostě pastva pro oči především pro pány. I když… mnoho dam vytáhlo paty z domu, nejen aby se nechaly inspirovat, ale především proto, aby nenápadně ukázaly svým drahým protějškům, čím by jim mohli udělat radost. Příkladem šla všem moderátorka Štěpánka Duchková.

Celou akci tato sympatická bývalá zprávařka totiž moderovala. Štěpánka se rovněž pochlubila, že co se týče spodního prádla, přesně ví, co dáma potřebuje. „S krajkovým prádlem se jen pomazlím a schovám ho zpátky do šuplíku. Za rok ho obléknu s bídou čtyřikrát,“ prozradila moderátorka.

Štěpánka je spíše praktická žena, tudíž nosí funkční prádlo a libuje si v černé a béžové. Sem tam se však neubrání a koupí si odvážnější kousky s tygrovaným a zebřím vzorem.

Moderátorka vyrazila na přehlídku v doprovodu svého manžela, zřejmě aby ho poučila o tom, co případně koupit k blížícím se narozeninám. Ale ruku na srdce, přítomní pánové měli na práci úplně jiné věci, než přemýšlet o případných darech, nemohli totiž spustit oči z polonahých modelek…

Fotogalerie
9 fotografií