S nemocnicí měl herec a dlouholetý ředitel filmového festivalu v Karlových Varech doposud společnou jen roli, například v televizním seriálu Sanitka. Coby MUDr. Richard Skalka tam zachraňoval lidské životy.

Nyní se však do péče lékařů dostal sám! „Viděl jsem Jiřího Bartošku na chodbě v Motole. Bylo to na chirurgii,“ řekl Blesku čtenář, který se ve stejné době v Motole také pohyboval. Vyloučil také, že by tam byl »Barťák« jen na návštěvě...

Podle informací Blesku má mít herec za sebou operaci uzlin a leží na lůžkovém oddělení III. chirurgické kliniky, která se specializuje na zákroky v oblastech hrudi a břicha.

Video
Video se připravuje ...

Zprávy: Rakovina v rodině známé herečky! A akutní operace Bartošky! redakce Blesk TV

„Ano, pan Bartoška už je po zákroku,“ prozradil včera Blesku zdroj z nemocnice. Zda šlo o operaci hrudních nebo břišních uzlin, jisté zatím není, stejně jako to, zda třeba odebrané tkáně lékaři odeslali na histologický rozbor.

Vzhledem k tomu, že je Bartoškavášnivým kuřákem, může jeho hospitalizace souviset s jeho zdraví škodlivou vášní. „V posledních dobách kouřím šedesát až osmdesát cigaret denně, ale nikdy mi to nevadilo. Vím jistě jednu věc a tu vám řeknu: Určitě nepřestanu kouřit,“ přiznal Bartoškauž dříve.

Fotogalerie
5 fotografií