Léta vinila svého slavného bratra Jiřího Korna (65) z toho, že žila v jeho stínu. Celé dětství se cítila osamělá, na vině přitom byl jen pouhý fakt, že byla nejmladší ze všech čtyř sourozenců Kornových. Jenže když se úspěšně už poněkolikáté vymanila ze spárů závislosti na alkoholu a drogách a objevila se po dlouhé době v televizi, svůj návrat očividně neustála.

Po natáčení už jsme v kontaktu nebyli, takže bohužel nevím, jak teď žije,“ prohlásil pro deník Aha! režisér Tomáš Magnusek (31), který znovu objevil talent herečky Yvetty Kornové a obsadil ji do svého seriálu. Nikdo přitom nečekal, že by se po natáčení po herečce slehla zem. Během točení seriálu totiž byla naprosto vzorná, na všechny natáčecí dny chodila včas a připravená.

Loni během ledna a února natáčela osm dní. A protože měla standardní honorář, za jeden den si vydělala kolem deseti tisíc,“ prozradil zdroj ze štábu. Yvetta se potýkala s finančními problémy, měla hluboko do kapsy a nemohla najít dlouho práci. A možná právě velký jednorázový výdělek 80 000 korun herečku vyděsil. Ta se totiž z ničeho nic odstěhovala ze své nahlášené adresy a ani telefon už nezvoní. Herečka tak kvůli tomu přichází o další nabídky herecké spolupráce. „Po skončení natáčení jí televize posílala poštou nějaké dokumenty, ale ty si nikdy nevyzvedla,“ prohlásil na závěr zdroj z televize.

Fotogalerie
9 fotografií