„Za tolik let ve vztahu s jednou ženou to bylo jako na houpačce, nahoru a dolů. A prošli jsme si různými obdobími,“ popsal hitmaker Blesku svoje manželské soužití.

Krize ve vztahu dokonce vyústila v nevěru. I když legendární český sexuolog Miroslav Plzák (†85) vždy nevěrníkům radil »zatloukat, zatloukat, zatloukat«, Michal se Marcele raději se svým prohřeškem přiznal.

„Nebudu to rozebírat do detailu, jak to bylo s nevěrou, ale myslím, že to našemu vztahu dokonce prospělo, nebo alespoň mně... Otevřelo mi to oči,“ míní David.

Vztah dnes podle jeho slov funguje líp než dřív. „Uvědomil jsem si, co v Marcele jako svojí ženě mám. A za nic na světě bych ji nevyměnil,“ říká hitmaker s tím, že je své ženě už mnoho let bezvýhradně věrný.

Video
Video se připravuje ...

Zprávy: Michal David přiznal nevěru! A Charta 77 slavila se Štrougalem! Blesk TV

Největší bolest: Ztráta dcery!

Potkali se v roce 1984, kdy oba slavili úspěchy. Michal David už měl za sebou několik alb a Marcela Skuherská byla známou tenistkou.

Brali se 5. listopadu 1987 na Vyšehradě a svatební hostina proběhla v Národním divadle.

Za dobu manželství je nejvíc zasáhla smrt dcery Míši, která v 10 letech podlehla leukemii. Upnuli se na dceru Kláru (24), která dnes studuje v USA a oni se jí zatím starají o čtyřletého Sebastiana.

Fotogalerie
5 fotografií