Pozvat si na narozeniny striptéra už napadne jen oslavenkyni, která se zastavila v minulém století, náctiletou nebo zákeřné kamarádky. Polonahý muž, který se vás snaží na vaší oslavě a před zraky veřejnosti dostat do varu, když nejste úplně pod parou, je vždy trapas. Váš trapas.

Bohužel tohle zřejmě nedošlo dámám ve zralém věku Vyskočilové, Jeníkovéa Dolinové. Nějaký dobrák jim na jejich společnou oslavu narozenin pozval striptéra Alexe. Herečky se ze začátku ztepilého gladiátora bály, ale po chvilce už se nechaly unášet jeho rádoby erotickými kousky a ochotně pózovaly fotografům.

Anife mu nejdřív vyskočila na rameno, posléze se po něm válela jako po gauči a nakonec si nechala jeho rukou zajet pod sukýnku. To manželka soudce Jana Sváčka Michaela Dolinová a hvězda snímku Bony a klid Veronika Jeníková byly poněkud stydlivější. Akorát jednou se neudržely a gladiátorovi otestovaly pevnost jeho pozadí.

Kdyby se tahle taškařice odehrála v soukromí, budiž, každý máme své úchylky, ale že to oslavenkyně pojaly jako společenskou akci se vstupem pro veřejnost, je vzhledem k jejich věku přes čáru.

Fotogalerie
8 fotografií