Při pohledu do nadupaného dekoltu Yvetty Blanarovičové, na její ultra štíhlou postavu, ploché bříško a mladistvou tvář se mužům tají dech. Málokdo by jí hádal jednapadesát let. O to míň, když se pak postaví vedle své stejně staré kolegyně Báry Basikové. Jejích pět životních křížků je na ní trochu víc znát.

Jenže na rozdíl od Blanarovičové, které dělal vrásky na čele jen jeden manžel Pavel Toman a jejich syn Matyáš (25), Basikovou dosud „zlobili“ celkem tři manželé Petr Basik, Jaromír Pizinger a Petr Polák, a zaměstnává ji péče o tři děti, dvojčata Marii a Annu a syna Theodora.

I když má Basiková za sebou víc plastik než Blanarovičová, Yvettě ke kráse pomohly víc. Nechala si totiž zvětšit poprsí na pevné trojky, kterými se pod průsvitnými šaty pyšnila na galakoncertu Talent La Sophia 2014. Tam ji doprovodil syn Matyáš, vedle kterého Yvetta působila jako jeho starší sestra.

Na rozdíl od Báry však plastiku nikdy nepřiznala. To Basiková se vylepšením těla netají. „Když se mi narodila dvojčata, měla jsem opravdu hodně rozestoupené břišní svaly, takže jsem podstoupila abdominoplastiku břicha. A po nehodě, kdy jsem spadla z kola, jsem si nechala opravit nos,“ přiznala před časem Bára.

Jediné, v čem jsou si rovny, je to, že si podle hladkého čela bez vrásek obě dámy nejspíš tu a tam zajdou na vyhlazení nehezkých rýh na čele a obličeji.

Fotogalerie
9 fotografií