Prvním impulsem, který Danielu donutil shodit pár kilogramů, byl seriál, kde hrála těhotnou ženu a maskéři jí nemuseli vycpávat břicho, jak byla při těle. Změnila tedy jídelníček, omezila porce a nové role v muzikálu ji donutily se hýbat. Kila šla rychle dolů a Danka opět mohla ukazovat své štíhlé nohy.

Ale jak se říká, s jídlem roste chuť, a herečce se pochvaly na její štíhlou postavu natolik zalíbily, že s hubnutím nepřestala a dostala se na nejnižší váhu od sedmnácti let - 55 kilo.

„Jsem se svou váhou moc spokojená a není pravda, že nejím. Ale už se tolik necpu a dávám přednost zdravým potravinám,“ hájí se muzikálová zpěvačka. Rychle ztracená kila si už vybírají svou daň, Dance se zmenšila prsa, zadek rychle ztrácí na oblosti a krk se začíná podobat želvě.

Můj partner mi říká, že vypadám jako vyschlá indiánská babička a že bych měla trochu přibrat. Ale mně se to líbí a on si bude muset zvyknout,“ svěřila se Blesk.cz Šinkorová. Zatím její vzhled není alarmující, ale ještě pár kilo a herečku umístí do školního kabinetu biologie.