Moderátorka Lucie Borhyová se vrátila po třech měsících do nejsledovanějších televizních zpráv u nás. Kolem jejího rychlého návratu v tu chvíli vznikl velký poprask, protože málokterá matka by opustila své dítě tak brzy po porodu. Ale jak to tak vypadá, Lucie asi neměla moc na výběr.

Když oznámila, že je těhotná, okamžitě bylo domluveno, že se co nejdříve po porodu vrátí. A i Lucie pro to měla své důvody, denně se totiž bojí, že o svou vysněnou práci přijde. „S Reyem s tím žijeme každý den. Nikdy nevíte, co se může stát, a pak vás to může překvapit. Je to práce, u které nevíte, jestli ji budete mít ještě další den,“ prozradila své obavy v Magazínu Dnes Borhyová.

Obavy o svou práci mít však Lucie nemusí, televize totiž nezvažuje, že by ji z jejího postu sesadila. „Lucie s Reyem patří k divácky nejoblíbenější moderátorské dvojici Televizních novin,“ řekla Blesku PR manažerka Novy Alžběta Cimová.

Lucie však měla strach o svou práci i dříve, když totiž byla na mateřské poprvé, také se vracela do zpráv velmi brzy. Jenže tenkrát to pro ni bylo složitější než dnes. Ještě před porodem jejího syna Lucase totiž věděla, že její řecký přítel Niko Papadakis ji opouští a ona na dítě zůstává sama. „Vracela jsem se, protože jsem musela. Teď mám partnera, který by se o mě postaral. Ale stejně jsem typ, kterému by stejně nevyhovovalo být jen doma,“ svěřila se pro Magazín Dnes.

Fotogalerie
10 fotografií