Bývalá Miss České republiky 1996 Petra Minářová se vrhla na jezdectví a v něm slaví opravdu úspěchy. V loňském roce dokonce skončila jako 4. nejlepší drezurní jezdkyně v Česku. S tím ovšem souvisí i zdravotní problémy, které jí její milované koně přinášejí.

 „Děje se to, že jsem před dvěma měsíci začala mít problémy s páteří, což bylo tak nepříjemné, že jsem musela vyhledat lékařskou pomoc,“ prozradila v primáckém pořadu Top Star magazín Minářová. Tomu ovšem ale předcházelo zranění, kdy krásnou missku její kůň v důsledku leknutí přitisknul ke zdi a ke všemu ji ještě kopnul.

Poté se modelka začala potýkat se zdravotními problémy, které ji pronásledují doteď. Na koně však tato krásná blondýnka nezanevřela. Jezdectví se věnuje dál a dokonce je v tomto sportu velmi úspěšná. „Nevím, jestli jsem až tak úspěšná, ale troufnu si říct, že jsem udělala obrovský kus práce,“ skromně prohlásila Minářová. Za pět let se totiž bývalá misska dostala z úrovně Z (začátečníci) až mezi profesionály, což se málokomu v tak krátké době povede. Za poslední čtyři roky se navíc pravidelně umísťuje do 10. místa v českých jezdeckých závodech.

Fotogalerie
10 fotografií