Do pěkně zapeklité situace dostal hokejista Tomáš Horna (33) svou novou přítelkyni Moniku Absolonovou a hlavně svou rodinu v čele se svou stále ještě manželkou. Jitka Hornová (33) teď konečně promluvila a z jejích slov nebudeme mít zpěvačka vůbec radost.

Není pravdou, že poměr trvá několik měsíců, jak prezentuje paní Absolonová, neboť ještě v srpnu tohoto roku manžel moc stál o druhé dítě,“ prozradila deníku Aha! manželka hokejisty, která minulý týden požádala o rozvod.

Podle všeho nic nenasvědčovalo tomu, že by hokejista měl někde nějaký románek. Naopak se na společné dovolené snažili o další přírůstek do rodiny. Jenže pak přišla rána z čistého nebe, když Monika Absolonová začala svůj vztah s Hornou medializovat.

Jitka Hornová přitom byla zcela ukázková manželka, pravidelně létala za svým mužem i s jejich dcerou do Skotska, kde hokejista hrál. A dokonce mu i odpustila jednu nevěru. Ale teď si řekla dost. „Partnera si musím vážit. Vezmu-li v úvahu všechny okolnosti s touto kauzou spojené, také skutečnost, že se v Tomášově případě nejedná o první eskapádu, už nemám důvod, vážit si ho,“ radikálně oznámila Hornová.

Fotogalerie
11 fotografií