Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

7 statečných, kteří se vrhají do manželství: Komu už zvoní svatební zvony?

/
  • 7 statečných, kteří se vrhají do manželství!
    3. října 2014 ● 05:00

    Jak se říká do roka a do dne. Některé celebrity se tohoto pořekadla až úzkostlivě drží, některé svůj svatební den odkládají a odkládají. Kdo všechno se vrhá do předsvatebního maratonu a řítí se pod čepec nebo do chomoutu? Kdo naopak odkládá vdavky na neurčito?

  • 1.

    Michaela Ochotská (29)

    Michaela Ochotská prozradila, že se o svém těhotenství dozvěděla až ve třetím měsíci.
    Autor: Facebook

    Bývalá moderátorka nováckých televizních zpráv Michaela Ochotská dostala snubní prstýnek před nějakým časem od tenisty Lukáše Rosola (29). Ale teď veškerou svou energii věnuje především zkrášlování své luxusní vily a přípravě na prvního potomka. „Svatbu jsme odsunuli. Bude-li letos nebo příští rok neřešíme, ale oba víme, že chceme být spolu,“ přiznala se Míša.

  • 2.

    Renata Langmannová (28)

    Česká Miss Renata Langmannová s přítelem
    Autor: Pavel Machan

    Bývalý miss Renata Langmannová dostala prstýnek loni na Vánoce. Dočkala se tak po téměř pěti letech vztahu s přítelem Ondřejem Novotným. Prstýnek jí její Ondra nasadil o Štědrém večeru, tenkrát modelka byla tak zaskočená, že nedokázala říct ani slovo a jen plakala štěstím. Modelka svatbu už naplno plánuje, tak uvidíme, kdy zazvoní svatební zvony, jestli se to stihne do roka a do dne…

  • 3.

    Gabriela Kratochvílová (24)

    S přítelem strávila modelka krásné chvíle na Maledivách. Vše bylo korunováno žádostí o ruku!
    Autor: Foto Archvi Gabriela Kratochvílová, Česká Miss

    Poslední, kdo v těchto dnech oznámil zásnuby, je krásná miss Gabriela Kratochvílová. Ta se s přítelem vydala na dovolenou na Maledivy a zcela neočekávaně si vedle řady krásných zážitků odvezla i snubní prstýnek. Modelka a moderátorka primáckých zpráv září štěstí. „Můj partner využil romantickou atmosféru ostrovu a v jednom velmi krásném a nečekaném okamžiku při západu slunce mě na pláži požádal o ruku,“ culí se novopečeně zasnoubená Gabriela.

  • 4.

    Lucie Borhyová (36)

    Hrdý tatínek zveřejnil fotku Lucie s dcerou Lindou po porodu na Twitteru
    Autor: Twitter

    Svatební zvony jim měly zvonit už několikrát, nakonec svůj den D museli odložit. Moderátoři Lucie Borhyová a Michal Hrdlička (25) zprvu plánovali, že vše stihnou ještě před narozením malé Lindy, jenže pak kvůli porodu svatbu odložili. Na neurčito ji odložili už potřetí. „Počkáme, až Linda trošku vyroste, až bude moci splnit povinnosti družičky,“ prozradil nedávno Hrdlička.

  • 5.

    Ornella Štiková (21)

    První společná "rodinná" fotografie. Tehdy byl Quentin ještě v břiše.
    Autor: Foto pro Blesk - Ywetta Sarah Nikel

    Zásnubní prstýnek za desítky tisíc dostala i modelka Ornella Štiková, která rozvrátila před lety na první pohled idylické manželství Partyšové a Pepy Kokty. Kokta sice Ornellu požádal o ruku, ale... „Mám z toho obrovskou radost. Chtěla bych se vdávat co nejdříve," prozradilo Ornella. Ovšem podle všeho, Kokta se do druhého manželství moc nehrne. 

  • 6.

    Bára Špotáková (33)

    Barbora Špotáková
    Autor: CNC: Marek Pátek

    Svatbu už nějaký ten pátek odkládá i oštěpařka Bára Špotáková, ta sice dlouho mlžila, že je skutečně zasnoubená, ale nakonec to na ni prasklo. Bára si totiž na šperky moc nepotrpí, jenže sem tam se na jejím prsteníčku blýsknul prsten. Přítel jí údajně požádal o ruku už více než před rokem na jejich chatě při romantické večeři.

  • 7.

    Martin Chodúr (24)

    Martin Chodúr a Ivona Selníková
    Autor: archiv Blesku

    Zpěvák Martin Chodúr je se svou o šestnáct let starší přítelkyní už přes tři roky. A i když ji požádal o ruku už velmi dávno, do svatby se moc nehrne. „Svatby se mi líbí, ale teď nemohu říct, že bychom to plánovali,“ prozradil zpěvák. Jeho přítelkyně Ivona Selníková je jeho pravou rukou, a i když je mezi nimi velký věkový rozdíl, nedokáže si bez ní představit život.

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 23

erene: ochotská byla odporná s každým svým snoubencem a těch bylo asi deset - těch snoubenců,které si chtěla vzít pro prachy !

(03. 10. 2014 11:18)

erene: Ohnella Štět..ková a Ochotská jsou největší blbky ze všech !

(03. 10. 2014 11:14)

erene: Rosol není buzík,ale bulík ! Nechal se zblbnout nepříčetnou šlápotou Ochotskou,která má v hlavě jen slámu !

(03. 10. 2014 11:08)

erene: Rosol už je jednou rozvedený asi si chce rozvod zopakovat !

(03. 10. 2014 11:07)

erene: svatba je první krok k rozvodu !

(03. 10. 2014 11:06)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy