Před dvěma lety začaly Aniny zmatky okolo jejích mužů. V dubnu 2012 dala sbohem svému manželovi Zdeňku Janáčkovi a našla si o hodně bohatšího podnikatele Martina Shenara (50). Během jejich románku Geislerová otěhotněla, ale nikdy vztah nebo jeho otcovství nepotvrdila. Když odcházela z porodnice se synem Maxem, už ji opět doprovázel její manžel Janáček, který ji vzal zpátky.

Od té doby sekala latinu po boku svého manžela a dokonce nasadila na prsteníček znovu i zásnubní prsten. Ten měla po celou dobu na červencovém festivalu v Karlových Varech, kde se jednoho odpoledne pořádně opila. Starostlivý manžel ji tehdy přispěchal na pomoc a po schodech ji dotáhl do hotelového pokoje.

O měsíc později, tedy v srpnu, ale vyrazila na procházku do Českého Krumlova i se svým synem Maxem (1) , kterého v kočárku vezl neznámý muž. A když teď v září vyrazila na premiéru filmu Andělé všedních dnů, raději nechala všechny své muže doma. Jak v kině, tak později na baru, seděla sama jako kůl v plotě, jen se sklenkou vína v ruce a zásnubním prstenem.

Fotogalerie
9 fotografií