Ještě před několika měsíci se stále spekulovalo, jak to vlastně mezi Gondíkovou a Langmajerem je. Objevovali se sice všude vedle sebe, ale vždy úspěšně o svém vztahu mlžili. Nyní už je jejich partnerství potvrzeno a milenci konečně vyrážejí do společnosti bez obav, že by svou lásku museli skrývat.

Dokonce spolu oba herci bydlí a náramně si to užívají. Jakého si požehnání vztahu dostali partneři i od hercovy dcery, která mu údajně odchod od její mámy odpustila. „Dnes už je to v pohodě, i když ze začátku na mě starší dcera Tereza byla nazlobená, když jsem od nich před třemi lety odešel. Teď už dokonce řešíme věci, které s holkami otec málokdy řeší,“ prozradil Langmajer.

A teď, když už je konečně všemu špatnému a těžkému konec, je to na obou znát. Včera se objevili bok po boku na premiéře snímku Andělé všedních dní. A i když Langmajer trošku obezřetně skrýval své emoce, na Adéle bylo vidět, jak je šťastná. Kdyby to šlo, tak má snad na čele napsané „Lítám v tom až po uši“. Jinak se totiž nedá vysvětlit její ustavičné uculování malé školačky...

Fotogalerie
8 fotografií