Zpěvačka a moderátorka Hlasu ČeskoSlovenska Tina se za slovenského rappera Michaela Kmeťa alias Separa provdala letos v květnu po půlroční známosti. A hned na to otěhotněla. „Ano, svatební noc byla úspěšná. Nejkrásnější věc na světě je dívat se, jak intenzivně září oči mého manžela. Dvojnásobná máma,“ prozradila Tina v červenci své těhotenství.

Pokud tedy otěhotněla o svatební noci, teď by měla být ve čtvrtém nebo už v pátém měsíci těhotenství. Rostoucím bříškem, které schovává pod mikinou, se Tina pochlubila na sociální síti. Nechala se vyfotit společně se Separem a další dvojicí, která také čeká potomka. „Šeci čakame detiská.. a šeci čakame čajky..,“ vzkázal rapper svým fanouškům. V překladu to znamená, že oba páry čekají miminko a oba páry čekají holčičku.

Tina už má doma syna Lea, kterého má s bývalým partnerem a fotbalistou Richardem Lásikem (22). S ním se ale rozešla osm měsíců po narození jejich syna. Pár se ale kvůli pracovním povinnostem téměř nevídal, nakonec Lásik potvrdil rozchod s tím, že se Tina už vídá s někým jiným. Měsíc na to už Tina randila se Separem.

Fotogalerie
6 fotografií