Diváci si Kloubkovou oblíbili, stejně tak její kolegové. Teď se ale musela poroučet. Proč ale zmizí z Televizních novin úplně a nenajdou jí nějakého parťáka (původně se mluvilo o Martinu Pouvovi), nikdo nechápe.

„Celé to loučení pro mne bylo dojemné a plakala jsem nejen na obrazovce, ale i mezi kolegy v newsroomu. Co jsme si říkali, je naše tajemství. Ale bylo to pro mne jako loučení s rodinou,“ napsala Blesk.cz Kloubková.

Televize Nova má prý s Kloubkovou jiné plány. „Kristina zůstane i nadále na obrazovkách. Už brzy oznámíme, v jakém pořadu se na ni diváci mohou těšit,“ oznámila PR manažerka televize Anna Suchá.

„Ano, na Nově zůstávám, ale více teď říkat nemohu,“ napsala nám v druhé zprávě Kloubková, která musela vyklidit místo Lucii Borhyové. Ta se vrací do práce už zítra.

Co řekla o Reyovi:

„Kytku i rozloučení přede mnou opravdu utajili. Rey mne tak překvapil, že jsem ani nedokázala na všechno reagovat. Například mu říct, že to, že se květinou trefil do barvy mých šatů, mne nepřekvapuje, protože je úžasný. Díky celému zpravodajskému týmu jsem měla nádherné prázdniny i září,“ napsala nám mimo jiné Kristina.

Fotogalerie
13 fotografií