Kloubková odvysílala včera poslední Televizní noviny. Na jejich konci jen horko těžko zadržovala slzy. „Reyi, byl jsi skvělý kolega. Lucce přeji šťastný návrat,“ procedila Kristina skrz zuby smutným hlasem.

A její odchod ze zpravodajství se všem na Nově rozhodně nelíbí. „Zaměstnanci jsou pobouřeni, že odešla oblíbená a milá Kristina a místo ní teď nastupuje nafoukaná hvězda,“ popsal současnou atmosféru v televizi dobře informovaný zdroj.

Kloubková byla na místě Borhyové tři měsíce. Jako moderátorka hlavního zpravodajství se osvědčila, a navíc si ji oblíbili spolupracovníci i diváci. Z televizní obrazovky však nezmizí.

„Z televize neodcházím. Zatím uvažujeme jen teoreticky, ale chtěla bych mít vlastní pořad a na obrazovkách zůstat,“ řekla Kloubková Blesk.cz před časem.

Borhyová je ze svého návratu po třech měsících na mateřské s dcerou Lindou nadšená. Vrací se jako hvězda a taky se k ní také televize při jejím návratu zachovala.

„Jsem moc ráda, že mi Nova nabídla výborné podmínky k tak brzkému návratu, které můžu perfektně skloubit s rolí maminky,“ prohlásila Borhyová.

Moderátorka se do hlavní relace vrací jen pár dní před komunálními volbami. Může to souviset s tím, že její maminka Alena Borhyová (57) kandiduje za politické hnutí ANO Andreje Babiše (60).

Dcera ji tak může chtít tímto způsobem podpořit. A to se některým zaměstnancům nelíbí stejně jako její údajná nafoukanost. Jak to bude na Nově dál vřít, se uvidí. Borhyová se vrací na obrazovku již toto pondělí.