Když se to stane jednou, dá se to odpustit. Ale když to někdo dělá opakovaně, je to k pláči. Herečka a zpěvačka Linda Finková zřejmě absolutně nechápe důležitost společenské události a už poněkolikáté vyráží svými „hadříky“ dech všem přítomným.

Módní trendy moc nesleduji a jak vidno, vůbec se jich nedržím. Oblečení, které nosím, musí být pohodlné a veselé,“ nechala se slyšet Finková na módní přehlídce. Očividně se však herečka docela úzkostně svého hesla drží, protože kdekoliv se objeví, má na sobě vždycky skvělé, černé a naprosto komfortní tepláčky. A to několikrát za sebou, aby všichni viděli a hlavně nezapomněli, že tohle je opravdu „in“ a že není potřeba se objevovat na večírcích v různých šatech, stačí jedny jediné tepláky!

Nerada nakupuji, protože to svlékání a oblékání mě ničí,“ prozradila herečka. A tak se už dvakrát ve společnosti objevila ve stejných teplácích, které pokaždé doplnila slušivými teniskami. Je jedno, jestli jde o módní přehlídku, prestižní otevření restaurace nebo gala premiéru muzikálu, na všechno má Finková jediný model. Někdo by už jí konečně měl říci, že takhle tedy ne...

Fotogalerie
9 fotografií