Jako by hlavní představitelka Sněhové královny Dáda Patrasová (58) mávla před premiérou muzikálu kouzelným proutkem a na několik okamžiků zmrazila některým návštěvníkům jejich mysl. Jak jinak si vysvětlit, proč zpěvačka Linda Finková nakráčela do divadla místo v šatech ve vytahaných teplákách a triku, přes které měla přehozené ještě vytahanější dlouhý svetřík a místo střevíců obula tenisky, které se obyčejně nosí do tělocvičny.

O mnoho lépe na tom se svými modely nebyly ani zpěvačky Daniela Šinkorová (41) s Martinou Pártlovou (35). Oběma totiž z jejich proklatě hlubokých výstřihů vykukovala ňadra a bylo jen otázkou času, které z nich vypadne zpod halenky nahé prso dříve.

Video
Video se připravuje ...

Sněhová královna Dády Patrasové: Proč vůbec nezpívá? Petr Macek, Ondřej Rybár

 

 

Ještě mrazivější byla ale situace, kterou pro představitelku Léta Sabinu Laurinovou přichystal na premiéře její bývalý přítel Karel Kameník. Na svou expartnerku se totiž přišel podívat se svou novou milenkou, také blondýnkou.

A rozhodně to nebylo proto, že by mezi sebou měli se Sabinou dobré vztahy. „Já jsem ho nezvala, nejsme spolu už tři roky,“ přiznala Blesk.cz Laurinová, která pozvání věnovala svému otci Františku Laurinovi. 

Od jejich rozchodu sice uplynula už dlouhá doba, ovšem pohled na otce své mladší dcery Mayi, jak se drží za ruku a cukruje se svou novou partnerkou před jejími zraky, pro Sabinu určitě nebyl zcela příjemný.

Video
Video se připravuje ...

Patrasová na premiéře Sněhové královny: O sebevraždě autorky! Petr Macek, Ondřej Rybár

Fotogalerie
26 fotografií