Ještě odpoledne polykal slzy dojetí nad tím, že se mohl setkat s Arturem, večer už pořádal v Říčanech dýchánek plný alkoholu a překvapivých zvratů. „Opět si pan Rychtář pozval domů na zahradu spoustu lidí a bylo pořádně veselo. Na alkoholu se rozhodně nešetřilo a myslím, že moc nechybělo a celé Říčany opět zažily diskotéku s Ivetou. Její písničky pouští totiž s oblibou hodně nahlas,“ prozradil Blesku jeden ze sousedů.

Mezi pozvanými hosty nemohla chybět ani Rychtářova nová kamarádka Vlaďka Šuleková, která je v domě jeho exmanželky Dariny Nové (56) poměrně často. „S Vlaďkou mě uvidíte často, máme si co říct,“ řekl Rychtář.

Nečekaně se večírku účastnila i Darina, se kterou uzavřel Josef překvapivou dohodu. Jen málokdo by očekával klid zbraní mezi Josefem Rychtářem a Darinou Novou. Oba totiž čekají na verdikt soudu, který rozhodne, zda Josef Darinu brutálně zmlátil. Večírek a spousta alkoholu nejspíš způsobila, že se dohodli na vzájemném respektování a úctě. Dohoda však nemá výpovědní lhůtu a je jen otázkou času, kdy bude porušena.

Jak by dohoda mohla znít?

1) Konec násilí

Josef Rychtář měl brutálně napadnout Darinu Novou údery otevřenou dlaní, ta zase na něj měla zaútočit nožem.

2) Láska k dětem

Z 28letého manželství mají syny Josefa (29) a Jana (27). Každý z nich se přiklonil k jednomu z rodičů. Dohoda by mohla pomoci ke smíření znesvářené rodiny.

3) Soukromé zóny

Každý z exmanželů bydlí v jiných prostorách domu, mohlo by dojít k respektování těchto zón.

4) Sporáková dohoda

Drobné dohady probíhají i kolem toho, kdo a kdy bude vařit ve společných prostorách kuchyně, pomohl by časový rozpis.

5) Nedotknutelnost hrobu

Původně chtěl Rychtář uložit ostatky zpěvačky do rodinného hrobu Dariny, ta se však postavila proti.

Video
Video se připravuje ...

Zprávy: Rychtáře zradil syn! A nová fakta o smrti slavného herce! redakce Blesk TV

Fotogalerie
8 fotografií