A za jeho chováním stojí otec Ladislav Štaidl (69), který stejně jako jeho syn nechce mít s vdovcem nic společného. „To je přece logické, že s ním Artur nechce nic mít. Naprosto to chápu,“ řekl včera Blesku Štaidl.

Dům zpěvačky v Uhříněvsi vykradli, a Artur se tak poprvé chtě nechtě musel dostat do kontaktu s Rychtářem. Ten totiž zavolal policii a syn Bartošové se musel coby nový majitel domu na »místo činu« dostavit. Vdovci podal ruku, jinak se ho od sebe ale snažil odstrkovat, když se na něj Rychtář začal vrhat.

Video
Video se připravuje ...

Zprávy: Rychtář využil Artura k podivnému divadlu! A týraný Švehlík! redakce Blesk.cz

„Je to slušně vychovaný kluk, samozřejmě, že podal ruku. Přece ho neshodí do příkopu...“ komentoval táta Štaidl a jako by tím mezi řádky chtěl naznačit, kam Rychtář patří. Štaidlova rodina je ale slušně vychována a toho se všichni drží. Včetně Artura.

Hudebník také vyjádřil údiv nad tím, že policii volal Rychtář, který už v domě dávno nebydlí. „Měl jsem domluvený termín s televizním štábem před domem v Uhříněvsi, a když jsem se podíval přes plot, viděl jsem vypáčené dveře a zavolal jsem policii,“ vysvětloval Rychtář. „To je prostě neuvěřitelné! Tohle snad neskončí nikdy!“ poznamenal sarkasticky Štaidl s tím, že už kvůli Arturovi by byl rád, aby už se Rychtář nezviditelňoval na tragicky zesnulé zpěvačce.