Tající ledovce, padající bomby, podvyživené africké děti plazící se po zemi, lidé čekající na odpadky jako na vymodlené pochoutky, teroristé z Islámského státu i detailní záběry na mrtvá těla 300 obětí z boeingu, který nad Ukrajinou sestřelili proruští separatisté.

To jsou kulisy klipu dua Ricco a Claudia, kteří soutěžili také v posledním X Factoru. Oba zpěváci s dramatickými výrazy ve tváři zpívají o tom, jak se modlí za celý svět, na kterém se dnes a denně dějou další a další hrůzy, které by vydaly na stovky videoklipů...

Asi ve dvou třetinách klipu se k nim přidá zpívající modelka Eliška Bučková, která je stejně jako oni dva zabraná od ramen nahoru. Ta má holá, takže všichni tři působí, že jsou nazí. Vychrtlé Elišce k tomu navíc lezou kosti, což je ve spojení s hladovějícími dětmi jeden z mnoha diskutabilních momentů tohoto videa.

Eliška, která už má za sebou také roli v muzikálu, svůj part procítěně prožívá. O dramatické pohledy, které však připomínají víc koketní svádění než soucítění s trpícími, není nouze. „Na co vojny, na co vraždy. Místa je dost, vždyť to ví každý. všude vidím chamtivost a hlad, kde je pravý král, co by vlád,“ zpívá od dětství v přísné katolické víře vychovávaná Bučková a s těmito slovy vzhlédne k nebi.

Na celý videoklip se můžete podívat zde: