Herečka si libuje v zajímavých outfitech, ale doposud nevynesla takhle odvážnou róbu. "Už několikrát jsem šaty od Ivany měla a vždy se cítím tak sexy. V poslední době se vůbec víc oblékám žensky, nosím šperky a boty na podpatcích. Zřejmě jsem konečně dospěla k tomu, abych využívala své přednosti," řekla Blesku Klára.

Že by v tom byl nový muž? "Jsem stále singl, ale to neznamená, že jsem zoufalá. Naopak jsem pracovně velmi spokojená a hlavně vnitřně v pohodě, tudíž věřím, že na mě někde čeká láska," míní herečka, která jde z filmu do filmu a nejenom v Čechách. Příští rok ji čeká natáčení snímku o Miladě Horákové. Klára bude hrát její sestru.

O komplikovaných rodinných vztazích toho ví Klára Issová ze své vlastní zkušenosti až dost. Když před lety začal Klářin expřítel, režisér David Ondříček, chodit s její sestřenicí Marthou Issovou, jejich vztah hodně ochladl. "Všechno chtělo čas. Jsem šťastná, že jsme s Marthou k sobě našly cestu. Mám strašně ráda její dceru Františku, je to milá holčička," tvrdí Issová.

Video
Video se připravuje ...

Klára Issová Markéta Reinischová, Lukáš Červený

 

 

Fotogalerie
8 fotografií