Rocker Václav Noid Bárta (33) tvrdil, že s bráchou Štěpánem jsou jako dvojčata, tak jsme je oblékli jako bratry Formany, když hráli v trilogii o rodině Homolkových. Výbuch smíchu, který následoval, jakmile si navlékli podkolenky, slyšela snad i jejich maminka! Jinak si nedovedu vysvětlit, že byla tak rychle venku a nevěřila, kdo se to ocitl na její zahradě.

Čekání na holky

Na sestru Lucii moderátorky Terezie Kašparovské (36) jsme zase pár týdnů čekali. Návštěva totiž jela až ze Slovenska. Denisa Kalivodová bez protestu dorazila se svou sestrou operní pěvkyní Andreou a byl jich plný ateliér. Prozradily, že mají hodně přísného tatínka a ten je držel zkrátka. „Sníme všechno, tatínek nás naučil a nemazlil se s námi. Jsme tvrdě vytrénované,“ zněla jejich odpověď na dotaz, co by nikdy nesnědly.

Václav (33) a Štěpán (28) Bártovi

Zpěvák a barman

Bratr Štěpán (na snímku vlevo) pracuje jako barman a přestože je mladší, už dávno má ženu a tři děti. Simonu a dvojčata Denise a Štěpána a bydlí v Uhříněvsi. Vašek se konečně nechal inspirovat a s manželkou Gábinou čekají miminko.

Co Štěpán práskne? O běsnění na motorce!

Terezie (36) a Lucie (28) Kašparovské

Moderátorka a zubařka

Sestra Lucie (uprostřed) je zubařka, která má svou praxi v Trenčíně, a když je Terezie u rodičů, kteří bydlí asi 30 kilometrů od Trenčína, po ordinačních hodinách zavítá i sestra s dcerou na prohlídku. Je to domácí perfektní servis.

Co Lucie práskne? O tajné a divoké párty!

Andrea (36) a Denisa (29) Kalivodovy

Operní pěvkyně a majitelka agentury

Sestra Denisa (vlevo) je majitelka komunikační agentury, tak jí svět showbyznysu není cizí. Stará se o propagaci, pořádá akce pro novináře a je snad víc zaměstnaná než její sestra. A taky pořádně hlučná a zatím bezdětná.

Co Denisa práskne? Jak se ségra málem zabila.

Kdo další se pochlubil sourozenci?
Jaké převleky jsme jim nachystali?
A co na ně jejich zlatíčka prozradila?

Kdo další se pochlubil sourozenci? Jaké převleky jsme jim nachystali? A co na ně jejich zlatíčka prozradila? Čtěte už zítra Blesk tv MAGAZÍN!
Autor: Foto Blesk – J. Tůma, H. Pokorná

Fotogalerie
8 fotografií