Vanda Hybnerová nesla rozchod se svým manželem Sašou Rašilovem velmi těžce. Postupně se s tím ale vyrovnává a začíná znovu žít. „Dlouho jsem si kladla otázky po vině a smyslu toho všeho, až jsem se dostala do fáze, že ten svůj další vyměřený čas využiju pro sebe. Že jakékoliv rozhodnutí udělám, bude jenom moje,“ svěřila se Vanda v rozhovoru pro Reflex. K tomuto názoru dospěla také díky novým výzvám a věcem, kterým se dříve kvůli rodině nemohla věnovat.

A aby se ze spárů bolestným myšlenek dostala rychleji, odpoutala se od Rašilova i pracovně. Než se rozešli, měli rozepsanou hru Maminka a tatínek dojedou k moři, tu však nedokončili. „Maminka a tatínek už k moři nedojedou. Po dvaadvaceti letech manželství a se dvěma dospělými dcerami se rozvádíme. Nevím, proč se to stalo. Možná to tak musí být, protože každý je přece sám,“ přiznala herečka.

Hybnerová dokonce odešla i z Divadla Palace, kde společně s Rašilovem tři roky hráli ve francouzské komedii. „Odešla jsem. Poslední půl rok jsem cítila, že se na nás diváci nedívají jako na postavy, ale jako na Hybnerovou s Rašilovem, jestli to spolu ještě dají. Bylo mi to nepříjemné,“ vysvětlila. Nyní natáčí nový film o deziluzi vztahů, kdy se hlavním hrdinům bortí život a oni vůbec nevědí proč. „Každý je sám. A když má štěstí, může chvíli vedle někoho jít,“ podotkla na závěr s tím, že jí scénář trochu připomíná vlastní život.

Video
Video se připravuje ...

Strhaná Vanda Hybnerová: Rozchod s Rašilovem ji ničí! Jan Jedlička, Makéta Reinischová

Fotogalerie
6 fotografií