Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Jak se slavní vymlouvají, proč se na Fantoma nevyfikli?

/
  • Slavní ignoranti nepřišli na premiéru Fantoma Opery v předepsaném smokingu. Na co se vymluvili?
    16. září 2014 ● 16:01

    Na pozvánce na muzikál Fantom Opery jasně stál předepsaný společenský oděv, který pánům „kázal“ obléct se do smokingu a dámám do dlouhých večerních šatů. Jen hrstka hostů však pravidla společenského oblečení dodržela. Ostatní přišli v džínách, triku s potiskem, či kožených minišatech. Proč se na to vykašlali?

  • 1.

    Milan Drobný (69) - zpěvák

    "Jsem blb. Já jsem jel z Vídně, kde jsem byl domlouvat narozeninový koncert. A pozvánku jsem tam zapomněl. A ani jsem ji moc nečetl, se přiznám," odůvodnil Drobný svůj nevkusný model. Na premiéru totiž přišel v odrbaných džínách, bavlněném triku s potiskem a světlém saku. Nezachránily ho ani světlé polobotky. 

    Milan Drobný se na premiéře Fantoma Opery ukázal jako totální ignorant.
    Autor: herminapress.cz

  • 2.

    Gabriela Partyšová (36) - moderátorka

    Partyšová se navlékla do černých minišatů s koženou sukní a k tomu si vzala černé punčochy. Nevhodnému modelu nasadila korunu žlutými boty a kabelkou. "Udělala jsem chybu, ale řešila jsem to moc narychlo. Do Opery bych nešla v krátkých šatech, ale do haly si ten prohřešek můžu dovolit," vysvětlila Gábina.

    Partyšová absolutně nevystihla závažnost večera a přišla v šílených šatech s nápisem The End.
    Autor: Martin Hykl

  • 3.

    Vendula Svobodová (42) a Jozef Pizinger (26) - ředitelka Kapky naděje s přítelem

    Svobodová dorazila ve vytahaných šatech, pod kterými jí prosvítala prsa, její přítel Pizinger v džínách, rozepnuté košili a ležérním saku. "Neměli jsme smoking a róbu, protože jsme chudí. Navíc punk is not dead," řekla Svobodová stručně k jejich oblečení.

    Vendula Svobodová se oblékla jak na plovárnu.
    Autor: Martin Hykl

  • 4.

    Michal David (54) - zpěvák

    Zpěvák se s manželkou Marcelou Skuherskou sice sladili do stejné barvy, ovšem ani jeden z nich předepsanému oděvu nevyhověl. "Já smoking dost nerad. Navíc jsem nebyl jediný, kdo ho neměl. Spíš tam bylo jen pár lidí, kteří v něm přišli, jako Gott a Janeček," vysvětlil Michal David.

    Michal David v tmavěmodrém obleku. Jeho žena Marcela se oblékla do stejné barvy.
    Autor: Martin Hykl

  • 5.

    Jiří Adamec (66) - režisér

    Na rozdíl od své manželky Jany Adamcové, která poslechla a vzala si dlouhé večerní šaty, se oblékl po svém. "Nemohl jsem vyhovět, protože smoking nepatří v České republice do běžné výbavy domácnosti," prozradil Adamec.

    Na rozdíl od Jany Adamcové Jiří Adamec smoking pro slavnostní večer nezvolil.
    Autor: herminapress.cz

  • 6.

    Petr Kotvald (55) - zpěvák

    Černá kravata a košile s puntíky má do smokingu hodně daleko, na což ale Petr Kotvald nedbal. "Myslím, že předepsaným dress codem pořadatel spíš oznamoval vážnost večera a představení. A byl v uvozovkách lehkým návodem pro lidi, kteří chodí na premiéru v lepším civilu," řekl Kotvald, který se nenechal oblomit.

    Petr Kotvald také nerespektoval předepsaný dress code.
    Autor: herminapress.cz

    Video
    Video se připravuje ...

    Módní policie z Fantoma opery: Kdo a co vyhrabal ze šatníku? David Turk, Kristýna Léblová, Ondřej Rybár

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 53

ivoadler: Předepsaný "dres code" se snaží udělat z banální záležitosti velkou společenskou událost. Tou to ale není. Proto na to lidi kašlou. Partyška se mi líbí. Je velice šukézní. Kdyby mi poslali pozvánku, tak bych ve smokingu přišel. Sice ho nemám, podobně jako Adamec, ale aspoň bych si ho půjčil. Je to pro muže z ulice přece jenom čest, dostat se do takové společnosti.

(14. 06. 2016 10:46)

gemino: Burani "světští" a komedianti se prostě nezapřou. Kde je dřívější noblesa, kterou, jak čtu, stále dodržuje Gott a Janeček? Prachy vládnou světem a burani jich mají nejvíc - tomu pak odpovídá chování a vystupování našich rád rádoby celebrit. Musím si nad nimi odplivnout...

(13. 11. 2015 08:34)

editta111: Na Partysovy nejsou nejhorsi ty saty, ale to, ze vubec nosi kratke sukne. Vzdycky jsou pak videt ty jeji praseci kolinka. Levou nohu natocila tak, aby to skryla, ale u te prave to nemohla skryt ano nastrcena kabelka. Proste kabelku omylem dala vic do strany,nez si myslela, ze ji ma, a tim to vybocene tluste praseci koleno zase vykouklo, jako na vsech fotkach, i kdyz se hodne snazi stat tak, aby se to schovalo. Ze nekdo takova kolena jeste cela leta vystavuje... Videla jsem ji v kratkych satech i nazivo, to je uplnej prusvih, to uz to neschova ani u jedne nohy. Kdyz uz je ma tak rostle, za to samozrejme nikdo nemuze, tak by mela nosit kalhoty nebo dlouhe sukne.

(28. 07. 2015 23:27)

majojo: Ani Ornella na tom nebyla lépe. Takže to schytaly obě Koktové z jedný vody načisto.

(16. 09. 2014 21:02)

majojo: Vždyť je, přinejmenším duchem. Nojo, Svoboda už to nejistí, tak to z ní leze jako z tuby na pastu.

(16. 09. 2014 20:59)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy