Před butikem Dolce&Gabbana se během Unique Fashion Weeku promenádovaly a nakrucovaly české modelky, moderátorky a jiné milovnice módy. To však ještě netušily, co se na ně žene. Nejdražší ulicí v Praze Pařížskou se totiž prohnala oranžová vlna fotbalových fanoušků z Holandska mířících na Letnou, kteří se postarali o pořádný poprask.

Nabuzení energií a adrenalinem pochodovali na fotbalový stadión, kde později hrál jejich národní tým. Jen co zbystřili české krásky v sexy modelech, hlasitě zajásali a samou radostí jim začali skákat kolem krku. Vrhli se na Simonu Krainovou (41), s níž se každý fanoušek toužil vyfotit.

Nejvíc to ale "odnesla" moderátorka Zorka Hejdová, která holandské fanoušky vyprovokovala červeným overalem. Dokonale mezi oranžový dav zapadla. Jeden z chtivých fanoušků Zorce neodolal a bez rozmyšlení ji popadl do náruče. Vyděšená a vysmátá Zorka řvala ze všech sil. Bála se, že ji chtějí unést s sebou na stadion fandit. Takovou show, jakou včera díky Holanďanům Pařížská zažila, distingované účastnice přehlídek ještě nezažily.

Video
Video se připravuje ...

Moderátorku Novy na ulici unesli fotbalový fanoušci!  Jan Jedlička, Markéta Reinischová

Fotogalerie
28 fotografií