Kapela Elán přiletěla do Prahy soukromým letadlem, které na cestách v poslední době velmi využívá. „Je to o hodně pohodlnější a spolehlivější než cestování autem. Navíc dálnice ze Slovenska do Prahy je naprosto příšerná a hrozí zácpy. Takhle víme, že budeme všude včas,“ řekl Blesk.cz Jožo Ráž hned na úvod. Společně s Janem Balážem se pak během rozhovoru rozplývali nad svou vášní pro motorky, které jim však jejich manželky zakazují.

Pak se pánové přesunuli do chatovací místnosti a redakcí se po celou dobu rozléhal jejich smích. Dali tak všem jasně najevo, že i po tolika letech spolu perfektně vycházejí a nepanuje mezi nimi žádná napjatá atmosféra.

Možná to bude i tím, že se v soukromí moc nestýkáme. Ne z důvodu, že bychom se nesnesli, ale občas je potřeba si od sebe navzájem odpočinout, a to víc se pak těšíme na další setkání při hraní,“ prozradil Ján Baláž.

Video
Video se připravuje ...

Elán v redakci Blesk.cz Petr Soukup, Markéta Reinischová

Ještě před tím, než začali odpovídat svým fanouškům na jejich dotazy, posilnili se kávou a panákem kvalitní whisky. O to větší zábava na chatu potom byla. I když se většina otázek týkala pouze jejich hudby, nového alba a chystaných koncertů, i tak se mezi sebou předháněli, kdo odpoví vtipněji.

Zkrátka sršeli elánem stejně jako před třiatřiceti lety, kdy se v tomto složení dali dohromady. Jejich pohotově vymyšlené motto - S Elánem se neodchází, s Elánem se umírá – mluví za vše.

Fotogalerie
7 fotografií