Zdá se, že módní návrhářka Ivana Kaňovská udělala revoluci v provokativním spodním prádle. A vyrábí takové, že milovníci exhibicionismu, jásají. Její spodní prádlo je totiž jedinečné tím, že je ručně zhotoveno z toho nejjemnějšího plechu. „Takové prádlo nic neváží. Ten plech je velmi tenoučký, že ho skoro ani necítíte,“ prozradila Blesk.cz Koňovská.

A právě pozlacenou podprsenku z plechu navrhla i pro Olgu Menzelovou, která výstřední model vynesla na přehlídku Mercedes Benz Prague Fashion Weekend. Menzelová si šaty z italské teletiny z dílny Kaňovské půjčila, ale jejich hodnota vyšplhala na padesát až šedesát tisíc korun. „Samotná podprsenka takto pozlacená pak výjde zhruba na třicet až čtyřicet tisíc. Levnější verze je podprsenka ze stříbrného plechu. Ta potom vyjde na patnáct až osmnáct tisíc. Pak je možnost ještě podprsenky z titanu, jejíž hodnota by byla asi do dvaceti tisíc korun,“ přiznala Ivana.

Tolik odvahy jako měli modelky na přehlídce prádla Kaňovské však Menzelová nenašla. „Toto prádlo je velmi výstřední a pro civilní osobu není asi úplně vhodné ho nosit na veřejnosti,“ dodala návrhářka. Její modelky se ale nestydí a předvedly kromě kovových podprsenek také pozlacené kalhotky. Tak uvidíme, za jak dlouho se tento plechový trend rozmnoží a kdo z celebrit bude tou první, která se na ulici objeví pouze v takovém prádle…

 

Fotogalerie
12 fotografií