Kdo miluje módu a neobjeví se alespoň na jedné akci v rámci Unique Fashion Weeku, jako by neexistoval. A navíc by se ochudil o jedinečný zážitek setkat se se špičkou světového modelingu Petrou Němcovou nebo španělským krasavcem, který okouzlil i takové ikony ve světě módy, jakými jsou Giorgio Armani, Calvin Klein nebo Dolce & Gabbana.

Střídání hvězd

A právě Chris Elson bude hlavní hvězdou týdne módy v pondělí a v úterý. V pátek ale převezme pomyslné žezlo jako královna fashion weeku Petra Němcová, která svou tvář spojila úspěšně už s loňským ročníkem.

V pátek osobně zahájí přehlídky ve Slovanském domě, na kterých ji můžete potkat až do neděle. A i když přiletí do Prahy opět na otočku, s hodinami strávenými v letadle si hlavu příliš neláme. „Téměř nikdy se nedívám, jak dlouho let trvá, protože to by mě pak z toho asi bolela hlava,“ okomentovala se smíchem modelka.

Na koktejlu v butiku Dolce & Gabbana spojeném s módní přehlídkou v luxusních prostorách potvrdila svou účast Aneta Vignerová (26). Ukázat se může i Olga Menzelová (36).

Na show BVLGARI nebude určitě chybět ani modelka Jitka Válková (22), která tyto šperky s velkou oblibou nosí. Událost si na Mariánském náměstí 1 určitě nenechá ujít ani milovnice módy Jitka Schneiderová (41).

Na adrese Na Příkopě 22 se bude od pátku konat nejvíce akcí. Jejich zahájení se zde ujme Petra Němcová a na nedělní přehlídce Versace Jeans nebude chybět ani herečka Dana Morávková (43).

Na after párty módní značky Woolrich se v celé kráse předvede herečka Alice Bendová (40) nebo těhotná Michaela Ochotská (29), která se po dlouhé době ukáže ve splečnosti.

V hotelu Boscolo Prague se budou předvádět kolekce návrhářky Tatiany Kovaříkové, kde určitě nebude chybět Gabriela Partyšová (36). S velkou pravděpodobností se objeví i Taťána Kuchařová (26), která je tváří kolekce další návrhářky Ivany Mentlové.

Co je Unique Fashion Week

Týden zasvěcený módě, který zahrnuje nejen přehlídky českých a světových značek, ale také různé doprovodné programy. Akce začíná 8. září a bude se odehrávat na několika místech v centru Prahy.

Pokud se na nějaké akce nedostanete, díky Blesku a blesk.cz budete pravidelně od módní policistky Františky Čížkové nebo reportérky Markéty Reinischové o dění každý den informováni.

Kdo je Chris Elson?

Španělský celosvětově vyhledávaný model, který se stal tváří kampaní Dolce & Gabbana nebo Marks & Spencer a pracuje pro takové značky jako jsou Giorgio Armani, Calvin Klein, Emidio Tucci. Pro značku Chopard dokonce spolupracoval s Petrou Němcovou.

Program Unique Fashion Week

PONDĚLÍ

19:00 – Exkluzivní fashion show BVLGARI a Emilio Pucci by Obsession

21:00 – Martini after party

ÚTERÝ

18:30 – Dolce & Gabbana koktejl s módní přehlídkou

20:00 – Alfredo Villalba by Komerční banka

21:00 - Woolrich after party

STŘEDA

19:00 Proč NE?! Koktejl s módní přehlídkou

ČTVRTEK

19:00 – We Are Replay – koktejl s luxusní módní přehlídkou

PÁTEK

17:00 Young Talents Range Rover Evoque - Selection módní přehlídka

18:00 French Connection – módní přehlídka

20:00 Karen Millen – módní přehlídka

SOBOTA

11:00 MEET CZECH DESIGN – fashion talk a vernisáž výstavy TOUCH OF FASHION

12:00 Czech Fashion Council – fabion talk

13:00 FASHION.LAB soutěž ateliéru s časopisem Dolce Vita

15:00 BLACK CARD – Denisa Dovalová a Lukáš Macháček – módní přehlídka

16:30 – Karolína Otevřelová a MI Fashion label – autorské módní přehlídky

18:00 Zuzana Kubíčková – autorská módní přehlídka

19:00 Tatiana – autorská módní přehlídka

20:30 Beata Rajská – autorská módní přehlídka

21:30 Perrier – after party

NEDĚLE

15:00 Replay KIDS – módní přehlídka

16:00 The Address Idea – módní přehlídka

17:30 VAN GRAAF – módní přehlídka

20:30 18CRR81 CERRUTI a Versace Jeans – módní přehlídka

21:30 18CRR81 CERRUTI – after party

Fotogalerie
18 fotografií