Pražský víkend módy dnes pokračuje svým čtvrtým z pěti dnů. Módní fanoušci v Praze přitom včera tleskali mj. modelovi s přezdívkou Zombie Boy, Kanaďanovi Ricku Genestovi. Zaujaly však i kolekce mladých českých návrhářů.

Do hotelu Four Season, kde se mimochodem zahraniční model Genest ubytoval, vyrazila na koktejl párty i finalistka České Miss Simona Dvořáková. Tentokrát však sama, bez přítele. Shlédla novou kolekci Toma Forda, ke svému vlastnímu pánskému modýlku s červeným kapesníčkem, ke kterému ladily lodičky, dodala, že ji to sedí víc, než pohádkové róby. "Mám totiž ráda kontrasty," řekla super.cz. Dvořáková se přitom přiznala, že nosit pánské oblečení ji není cizí: "Hrozně ráda nosím pánské košile."

S doprovodem naopak přišel mladý zpěvák se slavným jménem Adam Mišík, stejně tak herečka Jana Plodková. Její partner Filip Žilka je optik a i to bylo na jejich vizáži znát. Především ale oba zvolili doplňující se kostkované modely. Jak se vám líbí? A kdo další dorazil? Třeba herečka Ivana Chýlková, nebo vycházející herecká hvězdička Jenovéfa Boková, dcera aktivisty Johna Boka.

Fotogalerie
9 fotografií