Na pražském módním víkendu se dnes při jedné z přehlídek představil model Rick Genest, hvězda světového modelingu přezdívaná Zombie Boy. Obličej mu totiž zdobí tetování s motivem lebky a mozku, potetované má i téměř celé tělo. To ale diváci přehlídky modelů návrháře Antonína Šimona neviděli, Rick předvedl jediný jeho model, zelený balonový plášť v délce ke kolenům.

Již jako malý měl rád zombie. Když si v šestnácti letech prodělal operaci mozku kvůli tumoru, porazil smrt. Ale sám se začal měnit ve "smrťáka". Po lebce na rameni přibývala další a další tetování.

Genest se v minulosti objevil jako hlavní tvář značky Thierry Mugler, ale třeba i v klipu zpěvačky Lady Gaga Born This Way, spolupracoval také se slavným rapperem Jay-Z. Zahrál si už i ve filmu, ve 47 roninech po boku Keanu Reevese. Do Prahy dorazil Rick z Montrealu a ubytoval se v hotelu Four Seasons, jak upozornil super.cz.

Módní přehlídky v aule Právnické fakulty pokračují v rámci Mercedes Benz Prague Fashion Weekend až do neděle. Tváří letošního pátého ročníku módní akce je česká modelka Jana Knauerová. Fashion weekend letos poprvé představuje právě kolekce na příští sezonu, jak je zvykem na zahraničních akcích.

Video
Video se připravuje ...

Model Rick Genest se nechal parádně namaskovat Youtube.com

Fotogalerie
5 fotografií