Na pražském víkendu módy bylo pánům pěkně horko, když do dveří vstoupila bývalá rosnička Karla Mráčková nebo mimoňka českého showbyznysu Kateřina Hrachovcová–Herčíková. Jejich šaty totiž byly natolik rafinované, že člověk nevěřil svým očím.

Když se předevčírem večer objevila herečka Kateřina Hrachovcová–Herčíková v značně rozpačitých šatech, baloňáku a zelených botách, všechny šokovala. Tentokrát byla ve svém výběru umírněnější, ale stejně její černé šatičky vzbudily pozornost.

„Róba“ totiž byla průsvitná v oblasti pupíku směrem nahoru k hrudníku. Herečka tak ukázala svou černou podprsenku, která se žádnou extra zvedací vlastností rozhodně nepředvedla. I když by se na první pohled mohlo zdát, že je model zajímavý, z herečky udělal usednutou bábu, která si odskočila z pohřbu.

Hlavu vzhůru, prsa vpřed!“ Tak takového hesla se zřejmě drží po vážné nemoci se zotavující moderátorka Karla Mráčková, která špulí své poprsí, kde se dá. Na večer si navíc oblékla mentolově zelené šaty, které její objemný hrudník ještě nafoukly. Aspoň bylo nač koukat…

Fotogalerie
9 fotografií