To by pro zpěváka bylo naprosto fatální. Vždyť už po probuzení z umělého spánku se prý pokoušel brnkat na kytaru!

Problémy s pamětí

Podle manažerky Martiny Tůmové má prý Hrůza problém pouze s pamětí, na řeči se operace mozku nepodepsala. Nicméně odborník z vinohradské nemocnice Evžen Hrnčíř říká, že je více než pravděpodobné, že zpěvák bude bojovat s trvalými následky a může se zgruntu změnit celá jeho osobnost a chování.

Hrůza má zpomalené pohyby a možná už nebude nikdy zpívat!

Video
Video se připravuje ...

Exkluzivní VIDEO: Hrůza po operaci mozku: Má zpomalené pohyby! Martin Hykl, David Kundrát

„U pacienta, který měl operaci mozku, tak nelze vyloučit, že nějaké následky budou trvalé, že se vůbec nevyléčí,“ varuje doktor. „Psychika může být změněna, to má celou řadu projevů v různých oblastech myšlení. Ať už se jedná o intelekt toho člověka, nebo jeho emocionální přístupy, případně i jiné projevy porušené psychiky. Ten stav, který bude u něj existovat za rok či rok a půl od operace, se už výrazně nezlepší,“ předesílá expert.

Předčasná radost

I když necelé dva měsíce po nešťastné události byl Hrůza propuštěn do domácí péče, neznamená to, že má vyhráno. Jeho krok je neustále těžký a dlouho neudrží ani krabici s pizzou. „V první fázi zlepšování probíhá velmi rychle, později se zpomalí, až úplně zastaví,“ varuje lékař před předčasnými fanfárami.

Fotogalerie
6 fotografií